Työnhakijalle

Etsitkö töitä?
Anna meidän olla sinulle avuksi.

Meille JEP-Henkilöstöratkaisuissa työnhakijan asenne on tärkein. Reipas suhtautuminen työntekoon kantaa työnhaussa pitkälle! Me puolestamme takaamme, että työllistämiemme henkilöiden perehdytys ja koulutus on aina asianmukainen siihen tehtävään, johon hän sijoittuu.

Onko hakusessa kesätyö 2018?

Tarjoamme myös opiskelijoille töitä. Kesätyö 2018 voi poikia pidempiaikaisenkin osa-aikaisen työpaikan, mikäli haluat opintojesi ohella työskennellä muutamana päivänä viikossa. Mikäli et löydä sivuiltamme juuri nyt mieluisaa, avoinna olevaa työpaikkaa, jätä rohkeasti oma avoin hakemuksesi meille. Hyville tekijöille on aina tarvetta, ja avoimen hakemuksen jättäneet huomioidaan aina, kun tarve uusille työntekijöille ilmenee.

Työhakemuksen lähettäminen

Tältä sivulta löydät kaiken työnhakuun tarvittavan: meillä olevat avoimet työpaikat sekä yhteystiedot työhakemuksen lähettämiseen. Sisällytä työhakemukseesi:

-Hakemuskirje
-CV (samaan tiedostoon voit lisätä myös kuvasi)

Ja vielä yksi työnhakuvinkki! Työhakemuksen tärkein tehtävä on erottaa sinut muusta massasta. Mieti siis, mikä voisi olla juuri se sinut muista erottava tekijä, ja anna persoonasi näkyä työhakemuksessasi. Muut työnhakuvinkkimme löydät etusivumme ”Työnhakijalle”-kohdasta!

Meille voit mainiosti lähettää myös avoimen hakemuksen, eli yleishakemuksen, joka ei kohdistu mihinkään tiettyyn työpaikkaan.

Työnhakuun liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa ensisijaisesti Sofia Palmio.

Sofia Palmio/ Henkilöstöassistentti
Puh: 050 327 1516
info@jephenkilostoratkaisut.fi