Työnhakijalle

Etsitkö töitä?
Anna meidän olla sinulle avuksi.

Meille JEP-Henkilöstöratkaisuissa työnhakijan asenne on tärkein. Reipas suhtautuminen työntekoon kantaa työnhaussa pitkälle! Me puolestamme takaamme, että työllistämiemme henkilöiden perehdytys ja koulutus on aina asianmukainen siihen tehtävään, johon hän sijoittuu.

Mikäli et löydä sivuiltamme juuri nyt mieluisaa, avoinna olevaa työpaikkaa, jätä rohkeasti oma avoin hakemuksesi meille. Hyville tekijöille on aina tarvetta, ja avoimen hakemuksen jättäneet huomioidaan aina, kun tarve uusille työntekijöille ilmenee.

Työhakemuksen lähettäminen

Tältä sivulta löydät kaiken työnhakuun tarvittavan: meillä olevat avoimet työpaikat sekä yhteystiedot työhakemuksen lähettämiseen. Sisällytä työhakemukseesi:

-Hakemuskirje
-CV (samaan tiedostoon voit lisätä myös kuvasi)

Ja vielä yksi työnhakuvinkki! Työhakemuksen tärkein tehtävä on erottaa sinut muusta massasta. Mieti siis, mikä voisi olla juuri se sinut muista erottava tekijä, ja anna persoonasi näkyä työhakemuksessasi. Muut työnhakuvinkkimme löydät etusivumme “Työnhakijalle”-kohdasta!

Meille voit mainiosti lähettää myös avoimen hakemuksen, eli yleishakemuksen, joka ei kohdistu mihinkään tiettyyn työpaikkaan.

Työnhakuun liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa ensisijaisesti Maiju Pyykkö.

Maiju Pyykkö
Puh: 045 804 5664
maiju@jephenkilostoratkaisut.fi