Ajankohtaista

Etsimme uusia konsulentteja vahvistamaan tiimiämme

6.8.2018

Rekrytoimme konsulentin eli tuote-esittelijän tehtäviin useita henkilöitä toimialueellamme Pirkanmaalle (Tampere ympäryskuntineen), pääkaupunkiseudulle sekä Lahden alueelle. Työtunteja on tarjolla osa-aikaisesti omien työskentelymahdollisuuksiesi mukaisesti 2-3 päivänä viikossa, tilanteen ja tarpeen mukaan mahdollisesti myös useamminkin. Osa-aikatyö soveltuu loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. Hyville tekijöille pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan aina myös täysiaikaista työtä!

Konsulentin työssä pääset edustamaan ruokamaailman laatubrändejä ja tuomaan asiakkaille piristäviä elämyksiä kauppareissujen lomaan! Tehtävä on ihanteellinen esimerkiksi henkilölle, joka on mielellään tekemisissä ihmisten kanssa ja kiinnostunut ruokamaailmassa vaikuttavista vahvoista ja arvostetuista sekä tuoreista ja inspiroivista brändeistä. Täällä esitellään muutamia brändejä, joita me Jeppiläiset edustamme.

Me tarjoamme:

  • Työtunteja elämäntilanteeseesi sopivasti
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkan sekä asiaankuuluvat päivärahat ja kilometrikorvaukset
  • Monipuolista työkokemusta ja mahdollisuuden kasvaa kokeneiden taustajoukkojen tukemana

Tehtävään hakevilta edellytämme:

  • Hygieniapassia
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, energisyyttä ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin
  • Omasta autosta on etua työn reissuluonteisuuden vuoksi

 

Hakuaika päättyy 26.8.2018. Jätä hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Maiju / 045 804 5664.

 

Jep Henkilöstöratkaisut työllistää monipuolisesti myös muihinkin kaupan- ja ravitsemusalan tehtäviin. Miltä työnteko meillä sitten näyttää? Käy kurkkaamassa tililtämme Facebookista ja Instagramista: @jephenkilostoratkaisut ja #jeptöissä

LÄHETÄ TYÖHAKEMUS

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja työstä saat: Maiju Pyykkö, p. 045 804 5664 / info@jephenkilostoratkaisut.fi