Ajankohtaista

Kassatyöntekijöitä Tampereelle

25.2.2019

Etsimme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä päivittäistavarakaupan kassan tehtäviin Tampereen alueelle ympäryskuntineen. Työtunteja on tarjolla osa-aikaisesti omien työskentelymahdollisuuksiesi mukaisesti 2-3 päivänä viikossa, tilanteen ja tarpeen mukaan mahdollisesti myös useamminkin. Osa-aikatyö soveltuu loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. Hyville tekijöille pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan aina myös täysiaikaista työtä!

Työskentelet kassamyyjänä tarjoten asiakkaille mieluisan ja ammattitaitoisen asiakaskokemuksen. Kassatyöskentelyn lisäksi voit työskennellä ajoittain myös muilla osastoilla. Työtehtävän luonne kaupan alalla on hyvin monipuolinen: päivän aikana tekeminen ei lopu kesken ja päivien sisältö vaihtelee mukavasti! Tehtävä onkin ihanteellinen esimerkiksi henkilölle, joka on mielellään tekemisissä ihmisten kanssa ja nauttii työpäivää mukavasti siivittävästä ihmisvilskeestä.

Me tarjoamme:

  • Työtunteja elämäntilanteeseesi sopivasti
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkan
  • Monipuolista työkokemusta ja mahdollisuuden kasvaa päivittäistavarakaupan ammattilaiseksi

Tehtävään hakevilta edellytämme:

  • Aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön sekä hyväntuulista palveluasennetta
  • Valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina

Hakuaika päättyy 17.3.2019. Jätä hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Maiju / 045 804 5664.

LÄHETÄ TYÖHAKEMUS