Ajankohtaista

Kassatyöntekijöitä, Tampereen alue/Pirkanmaa

25.2.2020

Etsimme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä päivittäistavarakaupan kassan tehtäviin Tampereen alueelle ympäryskuntineen (Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi ja Kangasala).

Työtunteja on tarjolla osa-aikaisesti omien työskentelymahdollisuuksiesi mukaisesti 2-3 päivänä viikossa, tilanteen ja tarpeen mukaan mahdollisesti myös useamminkin. Osa-aikatyö soveltuu loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai kesä- ja lisätyötä etsivälle. Hyville tekijöille pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan aina myös täysiaikaista työtä!

Työskentelet kassamyyjänä tarjoten asiakkaille mieluisan ja ammattitaitoisen asiakaskokemuksen. Kassatyöskentelyn lisäksi voit työskennellä ajoittain myös muilla osastoilla. Työtehtävän luonne kaupan alalla on hyvin monipuolinen: tekeminen ei lopu päivän aikana kesken ja sen sisältö vaihtelee mukavasti! Tehtävä onkin ihanteellinen henkilölle, joka on mielellään tekemisissä ihmisten kanssa ja nauttii työpäivää mukavasti siivittävästä ihmisvilskeestä.

Me tarjoamme:

• Työtunteja elämäntilanteeseesi sopivasti
• Työehtosopimuksen mukaisen palkan
• Monipuolista työkokemusta ja mahdollisuuden kasvaa päivittäistavarakaupan ammattilaiseksi

Tehtävään hakevilta edellytämme:

• Hygieniapassia
• Täysi-ikäisyyttä
• Aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön sekä hyväntuulista palveluasennetta
• Valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
• Veikkaus-, posti- ja matkahuoltojärjestelmien osaaminen katsotaan eduksi

Hakuaika päättyy 22.3.2020. Jätä hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Maiju Pyykkö / maiju@jephenkilostoratkaisut.fi

 

Jep Henkilöstöratkaisut työllistää monipuolisesti kaupan- ja ravitsemusalan tehtäviin. Lisätietoja meillä kulloinkin avoinna olevista työpaikoista saat verkkosivuiltamme tai myös sähköpostitse tiedustelemalla: Maiju / maiju@jephenkilostoratkaisut.fi. Miltä työnteko meillä sitten näyttää? Käy kurkkaamassa tililtämme Facebookista ja Instagramista: @jephenkilostoratkaisut ja #jeptöissä