Ajankohtaista

Kaupan moniosaaja, Tampere/Pirkanmaa

13.12.2019

Rekrytoimme vähittäistavarakaupan moniosaajia Pirkanmaan alueelle.

Työtunteja on tarjolla osa-aikaisesti omien työskentelymahdollisuuksiesi mukaisesti 2-3 päivänä viikossa, tilanteen ja tarpeen mukaan mahdollisesti myös useamminkin. Osa-aikatyö soveltuu loistavasti esimerkiksi lisätienestiä kaipaavalle opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. Hyville tekijöille pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan aina myös täysiaikaista työtä!

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista vähittäistavarakaupan tehtävistä, kuten kuorman purusta, hyllyttämisestä, kassatyöskentelystä ja tauottamisesta. Toivommekin, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta kaupan osastotyöskentelystä, myymälätuotteiden hyllytyksestä ja tavaran vastaanotosta.

Me tarjoamme:

  • Työtunteja elämäntilanteeseesi sopivasti
  • Monipuolista työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä kokeneiden taustajoukkojen tukemana

Tehtävään hakevilta edellytämme:

  • Hygieniapassia
  • Aikaisempaa kokemusta kaupan osastotyöskentelystä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin
  • Valmiutta työskennellä Pirkanmaan alueella eri myymälöissä

Hakuaika päättyy 31.1.2020. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Hakemukset ja lisätiedot: Maiju / maiju@jephenkilostoratkaisut.fi.

Jep Henkilöstöratkaisut työllistää monipuolisesti myös muihinkin kaupan- ja ravitsemusalan tehtäviin. Lisätietoja meillä kulloinkin avoinna olevista työpaikoista saat verkkosivuiltamme tai myös sähköpostitse tiedustelemalla: Maiju / maiju@jephenkilostoratkaisut.fi. Miltä työnteko meillä sitten näyttää? Käy kurkkaamassa tililtämme Facebookista ja Instagramista: @jephenkilostoratkaisut ja #jeptöissä