Ajankohtaista

Varastotyöntekijöitä Tampereelle

5.9.2018

Rekrytoimme useita varastotyöntekijöitä elintarvikealan keräilytehtäviin Tampereen keskustan läheisyyteen. Työnkuvaan kuuluvat erilaiset keräilytehtävät eli käytännössä tilausasiakkailta tulleiden tilausten mukaisten tuotteiden keräily.

Työpäiväsi sijoittuvat pääosin arkipäiville (ma-pe), mutta myös joitakin lauantaivuoroja saattaa olla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamu- ja iltavuorossa, ja työ järjestyy vuoroviikoittain siten, että joka toinen viikko tehdään aamuvuoroa ja joka toinen taas iltavuoroa. Yötöitä ei ole.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja työtunteja on tarjolla 10 viikon ajalle täysiaikaisesti viitenä päivänä viikossa, 7,5 tunnin päivittäisellä työajalla. Hyville tekijöille pyritään aina tarjoamaan töitä, joten ajanjakson jälkeen on mahdollisuus jatkaa töitä pidempäänkin samankaltaisten tehtävien parissa.

Me tarjoamme:

  • Työehtosopimuksen mukaisen palkan
  • Arvokasta työkokemusta ja eläväisen työyhteisön, jossa aika ei käy pitkäksi!

Tehtävään hakevilta toivomme:

  • Täsmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta
  • Hygieniapassista on etua
  • Valmiutta työskennellä sekä ilta- että aamuvuorossa, satunnaisesti myös lauantaisin

Hakuaika päättyy 30.9.2018. Jätä hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Jan Pyykkö /044 299 9933.

Jep Henkilöstöratkaisut työllistää monipuolisesti myös muihinkin kaupan- ja ravitsemusalan tehtäviin. Miltä työnteko meillä sitten näyttää? Käy kurkkaamassa tililtämme Facebookista ja Instagramista: @jephenkilostoratkaisut ja #jeptöissä

LÄHETÄ TYÖHAKEMUS

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja työstä saat: Jan Pyykkö, p.044 299 9933 /jan@jephenkilostoratkaisut.fi