Ajankohtaista

Palvelutiskityöntekijöitä Tampereen ja Lahden alueille

6.8.2018

Etsimme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä palvelutiskityöntekijöitä Tampereen ja Lahden alueille ympäryskuntineen. Työtunteja on tarjolla osa-aikaisesti omien työskentelymahdollisuuksiesi mukaisesti 2-3 päivänä viikossa, tilanteen ja tarpeen mukaan mahdollisesti myös useamminkin. Osa-aikatyö soveltuu loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. Hyville tekijöille pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan aina myös täysiaikaista työtä!

Työnkuvaasi palvelutiskityöntekijänä kuuluu asiakaspalvelu, lihan- ja kalankäsittely, palvelutiskiruokien valmistus sekä myös erilaiset tiskin ylläpitoon liittyvät tehtävät ja patatiskaus. Työtehtävän luonne on hyvin monipuolinen: päivän aikana tekeminen ei lopu kesken ja päivien sisältö vaihtelee mukavasti! Tehtävä onkin ihanteellinen esimerkiksi henkilölle, joka on mielellään tekemisissä ihmisten kanssa ja kiinnostunut laadukkaiden raaka-aineiden käytöstä ruoanlaitossa.

Me tarjoamme:

  • Työtunteja elämäntilanteeseesi sopivasti
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkan
  • Monipuolista työkokemusta ja mahdollisuuden kasvaa päivittäistavarakaupan ammattilaiseksi

Tehtävään hakevilta edellytämme:

  • Hygieniapassia
  • Elintarvikealan koulutus on etu, mutta ei vaatimus työnkuvaan hakemiseksi
  • Kalan- ja lihankäsittelytaitoa* sekä kiinnostusta ruoanvalmistukseen
  • Aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön sekä hyväntuulista palveluasennetta
  • Valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina

*Kalan- ja lihankäsittelytaitoa voidaan myös opettaa tarvittaessa, mutta lähtökohtaisesti odotamme hakijalta mutkatonta suhtautumista raakaan lihaan ja kalaan.

Hakuaika päättyy 26.8.2018. Jätä hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Maiju / 045 804 5664.

 

Jep Henkilöstöratkaisut työllistää monipuolisesti myös muihinkin kaupan- ja ravitsemusalan tehtäviin. Miltä työnteko meillä sitten näyttää? Käy kurkkaamassa tililtämme Facebookista ja Instagramista: @jephenkilostoratkaisut ja #jeptöissä

LÄHETÄ TYÖHAKEMUS

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja työstä saat: Maiju Pyykkö, p. 045 804 5664 / info@jephenkilostoratkaisut.fi