Yhteistyökumppanit

Olemme toimintavuosiemme aikana tarjonneet osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa useille eri aloille hyvin tuloksin. Yhteistyökumppanimme ovat olleet tyytyväisiä tarjoamiimme palveluihin. Miten sitten olemme suoriutuneet? Lue lisää alta ja tutustu yhteistyökumppaneihimme!

 

 

 

 

Gavrielides Foods on perheyritys, joka on tullut tunnetuksi Suomessa uraauurtavana kreikkalaisten elintarvikkeiden maahantuojana. Välimerellisten herkkujen lisäksi yrityksen valikoimasta löytyy myös keskieurooppalaisia elintarvikkeita.

”Yhteistyömme JEP Henkilöstöratkaisujen kanssa sai alkunsa, kun yrittäjän hyvä maine kiiri korviimme. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että JEPin tekijöillä on hyvin myynnillinen ote tekemiseensä: päivät eivät ole pelkkiä esittelypäiviä vaan ennen kaikkea myyntipäiviä! Arvostammekin sitä, miten yritys kouluttaa tekijänsä työtehtäviin ja päivän aikana esiteltäviin tuotteisiin. JEP Henkilöstöratkaisujen kanssa toimittaessa on ollut aina hyvä tekemisen meininki ja sovitusta on pidetty kiinni. Kaiken kaikkiaan olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön.” Mauri, Gavrielides Foods

 

KomeroFoodin tavoitteena on tarjota helpotusta arkeen monipuolisilla ja terveellisillä Komero-ateriapusseilla. Ruoat on suunnitellut Henri Alén. KomeroFood haluaa myös edistää ja nopeuttaa kaikin puolin kestävämpään ruokatalouteen siirtymistä.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön JEP Henkilöstöratkaisujen kanssa. Parasta on se, että asiat hoituvat vaivattomasti ja välillämme on erittäin hyvä yhteisymmärrys. JEPpiläisten kanssa yhteistyössä toimiminen hyödyttää myös aidosti meitä molempia: JEP Henkilöstöratkaisut toimii aktiivisesti myös maistatusmyymäläverkoston laajentamisessa ja näin olemme saaneet mukavasti myös Komeroa näkyviin yhä useammassa myymälässä. Suosittelemme!” Pekka, KomeroFood